Vă atragem atenţia că toată corespondenţa legată de tranzacţiile online efectuate prin accesarea serviciului „Bilete ASTRA Online” se transmite pe acesta adresa.       Înnregistrare/modificare cu înscrierea eronata/greşită a adresei de mail conduce la imposibilitatea utilizării serviciului „Biletelor ASTRA Online”.
 
 
FORMULAR DE INREGISTRARE
Introduceti datele reale. parola dumneavoastra va fi trimisa pe email. Verificati datele introduse si e-mailul!
Nume   *
Prenume   *
Adresa corespondenta  
Email   *
  Confirm Email    
Telefon     *
Tara *
  SMS  
 
 
Introduceti textul din imagine
                                                            
Vă rugăm să citiți cu atenție TERMENII ȘI CONDIȚIILE obligatorii la utilizarea acestui serviciu. Dacă NU sunteţi DE ACORD cu aceste condiţii, NU continuaţi înregistrarea ca utilizator al serviciului „Bilete ASTRA online”. Prin completarea şi confirmarea „formularului de înregistrare” se consideră că utilizatorul respectiv a citit şi a fost de acord în totalitate cu prevederile stipulate în „Termenii şi condiţiile obligatorii”. Serviciile furnizate sunt rezervate persoanelor peste 18 ani sau minorilor posesori de card care au consimţământul părinţilor de a utiliza acest site.
Termenii și condițiile impuse
 

Pentru a confirma înregistrarea cererii dvs. ca utilizator al serviciului "Bilete ASTRA online” vă rugam să bifați că sunteți de acord cu termenii şi condiţiile obligatorii şi să introduceti în casuța corespunzătoare codul din imaginea de mai sus, ținând cont de literele mici sau mari.